Konsten att behålla sina medlemmar i en omvärld full av mirakelkurer

Konsten att behålla sina medlemmar i en omvärld full av mirakelkurer och snabba resultat

Att ha full koll på hela sin verksamhet och framförallt sina medlemmar har kanske aldrig varit viktigare.

I en omvärld fylld till bredden av quick fixes, mirakelkurer och rent ut sagt bättre och framförallt billigare erbjudanden existerar varje gymmedlem i en virvelvind utav lockande inviter. Inviter som snabbt trumfarderas något flagnande gymkort längst ner i gymväskan som används sporadiskt någon gång i månaden när tiden räcker till och orken infinner sig.

"Den största skillnaden för oss är att nu kan vi verkligen hålla koll på våra medlemmar"
Karl Gullö, ägare Crossfit Södermalm

”gräset är grönare på andra sidan”

I denna värld med aningar av en ”gräset är grönare på andra sidan”-mentalitet är det viktigare än någonsin att ha koll på sina medlemmar och kunna se till att de stannar kvar. I samma utsträckning som det är viktigt för ett gym att ständigt locka nya medlemmar och ropa högre än sina konkurrenter på andra sidan gatan får det därför ej förglömmas att vårda de relationer man redan lyckats skapa. Att förblindas utav jakten efter nytt och låta det stabila och trogna falla i glömska tjänar ingen på i längden, framförallt inte ett gym som är beroende av sina medlemmar och deras goda tro.

Vi på Wondr påstår oss inte ha alla svar men vi vill ändå slå oss för bröstet och säga att vårt system inte barakan hjälpa er att hitta nya medlemmar. Utan även vårda och kanske till och med utöka relationen med era befintliga innan de bländas av ett glimrande erbjudande från någon annan aktör. Våga stå upp för erabefintliga medlemmar och använd ett smart och enkelt system för att göra det! Kontakta gärna oss på Wondr om ni vill veta mer.

Commenting is Disabled on Konsten att behålla sina medlemmar i en omvärld full av mirakelkurer