Affärssystem för CrossFit

Med ett flertal smarta funktioner tillsammans med automatiska betalningar kommer er CrossFit box bli effektivare och lönsammare. Med många års erfarenhet av att både driva och sammarbeta med flertalet anläggningar har många av våra kunder nått väldigt lyckade resultat.

Boka en kostnadsfri demo

WOD

Bygg dagens WOD via Wondrs särskilt framtagna WOD-byggare. Klicka och dra för att enkelt skapa dagens pass och välj sedan publiceringstid. Självklart kan medlemmarna även se gamla WOD:ar.

Personliga resultat

Sporra era medlemmar genom att ge dem möjlighet att registrera sina välförtjänta framsteg i Wondr. Medlemmarna lägger till egna anteckningar och följer enkelt sin träning.

Sälj medlemsskap

Sänk tröskeln och sälj era medlemskap via er hemsida. Nya kunder väljer medlemskap, registrerar sina uppgifter och kan börja träna samma dag. Enkelt, snabbt och smidigt utan administrativ handpåläggning.

Enkel kursanmälan

Erbjuder ni bootcamp, särskilda fördjupningskurser, event eller introduktioner? Skapa enkelt egna anmälningsformulär. Gruppanmälningar, rabattkoder, deltagarlistor och enkla betalningar är bara några av fördelarna med ett anmälningsformulär.

Deltagarnamn

Träning är roligare tillsammans! I Wondr kan era medlemmar göra sina namn publika på sina bokade pass. Främja sammanhållning och kamratskap medlemmar emellan genom att de ser vilka de ska träna och svettas med.

Fri support i världsklass

Självklart utan kostnad.

Ingen bindningstid

Inga tvång.

100% molnbaserat

Jobba vart du vill.

Vi kör Wondr

Vagnhallen är väldigt nöjda med Wondr. Ett enkelt system som underlättar vardagen rejält. Kundsupport i världsklass och hela tiden strävan efter att förfina och förbättra sin produkt.

/ Fredrik Cedergren, Ägare

Vi har använt flera bokningssystem och Wondr är utan tvekan det bästa! Vi är inte bara nöjda utan imponerade över supporten vi får.

/ Karl Gullö, Ägare

Wondr är lätt att använda och samlar alla funktioner i ett enda system. Men det absolut bästa med Wondr är den fantastiska supporten, som svarar snabbt och alltid hittar lösningar när man behöver dem.

/ Zaida Sjöblom, Administratör

Sen vi bytte till Wondr har vi kunnat arbeta smartare, kommunicera bättre med medlemmar och haft bättre kolla på verksamheten. Att supporten är magiskt bra gör bara Wondr ännu bättre.

Man lyssnar på önskemål och åsikter från oss kunder. Guld värt!

/ Mike Sahlén – Delägare