Affärssystem för CrossFit

Med ett flertal smarta funktioner tillsammans med automatiska betalningar kommer er CrossFit box bli effektivare och lönsammare. Med många års erfarenhet av att både driva och sammarbeta med flertalet anläggningar har många av våra kunder nått väldigt lyckade resultat.

WOD

Bygg dagens WOD via Wondrs särskilt framtagna WOD-byggare. Klicka och dra för att enkelt skapa dagens pass och välj sedan publiceringstid. Självklart kan medlemmarna även se gamla WOD:ar.

Personliga resultat

Sporra era medlemmar genom att ge dem möjlighet att registrera sina välförtjänta framsteg i Wondr. Medlemmarna lägger till egna anteckningar och följer enkelt sin träning.

Sälj medlemskap

Sänk tröskeln och sälj era medlemskap via er hemsida. Nya kunder väljer medlemskap, registrerar sina uppgifter och kan börja träna samma dag. Enkelt, snabbt och smidigt utan administrativ handpåläggning.

Enkel kursanmälan

Erbjuder ni bootcamp, särskilda fördjupningskurser, event eller introduktioner? Skapa enkelt egna anmälningsformulär. Gruppanmälningar, rabattkoder, deltagarlistor och enkla betalningar är bara några av fördelarna med ett anmälningsformulär.

Deltagarnamn

Träning är roligare tillsammans! I Wondr kan era medlemmar göra sina namn publika på sina bokade pass. Främja sammanhållning och kamratskap medlemmar emellan genom att de ser vilka de ska träna och svettas med.

Vi kör Wondr

"Vagnhallen är väldigt nöjda med Wondr. Ett enkelt system som underlättar vardagen rejält. Kundsupport i världsklass och hela tiden strävan efter att förfina och förbättra sin produkt."
Fredrik Cedergren, ägare Vagnhallen CrossFit
"Vi har använt flera bokningssystem och Wondr är utan tvekan det bästa! Vi är inte bara nöjda utan imponerade över supporten vi får"
Karl Gullö, ägare Crossfit Södermalm
"Wondr är lätt att använda och samlar alla funktioner i ett enda system. Men det absolut bästa med Wondr är den fantastiska supporten, som svarar snabbt och alltid hittar lösningar när man behöver dem."
Zaida Sjöblom, administratör Islands of Granit Crossfit
"Det jag uppskattar mest är att Wondr är ett mycket genomtänkt affärssystem anpassat för just vår typ av verksamhet och bransch."
Anders Belin, ägare Kraftvärket

Fri support i världsklass

Självklart utan kostnad.

Ingen bindningstid

Inga tvång.

100% molnbaserat

Jobba vart du vill.

Wondr skapar möjlighet till framgång, lönsamhet och frihet