Affärssystem för gymanläggningar

Med funktioner som automatiska betalningar och medlemskapsförsäljning online kommer er gymanläggning bli både effektivare och lönsammare. Vi på Wondr har stor erfarenhet av att samarbeta med gymanläggningar, stora som små och vi vågar påstå oss veta vilka olika behov ett gym har.

Boka en kostnadsfri demo

Enkelt bokningssystem

Medlemmar bokar enkelt veckans aktiviteter via Wondr appen. Reservplatser, avbokningar och gruppbokningar? Inga problem, det löser Wondr!

Håll kontakten

Lätt att glömma bort medlemmarna? Låt Wondr sköta kommunikationen istället. Systemet kan automatiskt skicka påminnelser, hejarop och gratulationer vid de tillfällen ni väljer.

Sälj medlemsskap

Gör det enkelt att bli medlem genom att sälja medlemskap via er hemsida. Nya kunder köper medlemskap, registrerar sina kortuppgifter och kan börja träna direkt. Enkelt och smidigt utan administrativ handpåläggning.

Egna anmälningsformulär

Brukar ni anordna event, kurser eller workshops? Skapa då enkelt egna anmälningsformulär. Gruppanmälningar, rabattkoder, deltagarlistor och enkla betalningar är bara några av fördelarna med ett anmälningsformulär.

PT-Bokning

Wondr erbjuder även ett separat bokningsverktyg för PT, massage eller andra typer av behandlingar. Då är det enkelt att hålla denna typ av verksamhet separat från gruppträningen. Enkelt att administrera och ännu enklare för kunderna att boka.

Fri support i världsklass

Självklart utan kostnad.

Ingen bindningstid

Inga tvång.

100% molnbaserat

Jobba vart du vill.

Vi kör Wondr

Med Wondr har vi fått ett komplett system för allt gällande den dagliga gymhanteringen, allt förpackat i ett snyggt gränssnitt och en bra app.

/ Eric Robertson, Ägare

Med en bra och lättkontaktad support så löser sig alla eventuella utmaningar snabbt. Sjukt bra bemötande!

/ Fredrik Cederlund, Ägare

Vi har haft Wondr sen uppstart och vi är verkligen jättenöjda. Skönt att ha ALLT på samma ställe och skulle det vara något så är supporten grym. Både medlemmar, coacher och ägare tycker det är smidigt och bra!

/ Viktor Höglund, Ägare

Wondr, systemet som är enkelt även för den mest otekniske 🙂 Mycket hög service från support med snabb återkoppling och som alltid ser möjligheterna. Alltid under utveckling för att få de bästa verktygen att jobba med, vi är väldigt nöjda!

/ Charlotte Eriksson, Ansvarig

Wondr som affärssystem har på ett enkelt sätt täckt alla våra behov. Det allra bästa med Wondr är människorna som jobbar där och deras fantastiska kundservice, snabba återkoppling och lösningsorientering. Vi är verkligen supernöjda och rekommenderar dem alltid.

/ Lana Murphy, Ägare