Affärssystem för PT i alla olika storlekar

Oavsett om du hyr in dig på en anläggning, har egen lokal eller kör utomhus ska det vara enkelt för kunder att boka sina tillfällen. Med Wondr blir du lättillgänglig och flexibel samtidigt som du får ett system som kan byggas på allteftersom att verksamheten växer och utvecklas.

Boka en kostnadsfri demo

Enkla bokningar

Kunder bokar enkelt själva sina tillfällen via Wondr appen. De håller enkelt koll på sina bokningar och kan få automatiska påminnelser.

Smidig betalning

Betalningen görs online direkt vid bokning. Skulle passet avbokas krediterar Wondr automatsikt. Betalning kan både ske via kort eller Swish.

Stor variation av medlemskap

Via Wondr kan ni erbjuda en stor variation av olika medlemskap för olika upplägg. Klippkort, drop in och månadsmedlemskap är bara några exempel.

Utförlig statistik

Med Wondrs rapporter är det enkelt att få ut all relevant data för att verksamheten ska kunna växa och lönsamheten ska öka.

Enkelt att kommunicera

Wondr gör det enkelt att kommunicera med kunderna. Oavsett om det sker via mail, pushnotiser eller sms.

Fri support i världsklass

Självklart utan kostnad.

Ingen bindningstid

Inga tvång.

100% molnbaserat

Jobba vart du vill.

Vi kör Wondr

Wondr är ett spännande bokningssystem och de har en fantastisk support. Bara det är värt massor. Med Wondr känner jag att min verksamhet snabbt utvecklas framåt.

/ Anna Modig, Ägare

Wondr har ett heltäckande koncept där allt ingår, från schema och bokningar till feedback mellan kund och pt till fakturering och ekonomi. Att man kan välja hur lite eller hur mycket av alla funktioner man vill använda är en enorm bonus.

/ Aryan Jonasson, Ägare

Mycket bra och personlig service. Snabb återkoppling och det märks att
de är ett väldigt kompetent team!

/ Jonas Bergqvist, Ägare

Priser

Level Up

För enskild PT

En specialanpassning av Wondr för dig som är PT utan en fysisk anläggning och därför inte har behovet av Wondrs fulla funktionsutbud. Enkelt att bygga på med fler funktioner över tid i samband med att verksamheten växer.

fr. 699 kr/mån

Standard

För PT Studio

En PT-studio har ofta större behov än enskilda PT:n, här får du ett mer gediget funktionsutbud som kan ta din verksamhet till nya höjder. Även här finns möjligheten att lägga till funktioner för att göra Wondr ännu bättre!

fr. 2 189 kr/mån