Affärssystem för Yogastudio

Yogastudios är en helt unik del av fitnessbranschen som särskiljer sig på många sätt. Med ett växande kundantal inom yogavärlden vågar vi påstå att Wondr erbjuder lösningar och funktioner särskild anpassade för såväl lärare som elever.

Boka en kostnadsfri demo

Kursanmälningar

Kurser och workshops hör till vanligheterna i de flesta shalas. Via Wondr skapar ni enkelt egna anmälningsformulär. Gruppanmälningar, deltagarlistor och enkla betalningar är bara några av fördelarna med ett anmälningsformulär.

Drop In

Drop in klasser bokas och betalas enkelt via schemat på er hemsida. Bokningen är smidig och enkel att förstå så att ni och era kunder kan fokusera på yoga och slippa att fastna i onödigt administrativt strul.

Automatisk bokning

Via Wondr kan en kursdeltagare automatiskt bli inbokad på samtliga kurstillfällen från köptillfället. De ser sina kursdatum i appen och skulle de behöva avboka gör de enkelt det själva och bokar om till en tid som passar bättre.

Egna färgval

Att färg och form är viktigt är ingen nyhet för oss. Därför bestämmer ni själva hur Wondr ska se ut. Ändra färger i hela systemet, både på hemsidan och i appen så att Wondr speglar ert unika uttryck i alla kanaler.

Enkel säljprocess

Låt era kunder ta sig tid att skrolla igenom alla era erbjudanden på egen hand i lugn och ro via er hemsida. När de bestämt sig köper de själva sitt valda medlemskap och registrerar sina person- och kortuppgifter.

Fri support i världsklass

Självklart utan kostnad.

Ingen bindningstid

Inga tvång.

100% molnbaserat

Jobba vart du vill.

Vi använder Wondr

Ett superenkelt och smidigt system både för oss och våra medlemmar med en oerhört proffsig och tillmötesgående support. De är lättillgängliga, personliga och oavsett fråga alltid supertrevliga och ser bara lösningar.

/ Maria Eriksdotter Xorigue, Delägare

Sedan vi började använda Wondr har vi ökat försäljningen och systemet är också mycket kundvänligt – enkelt och tydligt att boka och betala. Våra kunder är nöjda och vi är nöjda.

/ Viveka Blom Nygren, Ägare

Vi och våra medlemmar är otroligt nöjda med Wondr! De är nytänkande, i ständig utveckling och har både tålamod och kunskap att möta våra önskemål och idéer.

/ Lautaro Quiñones, Ägare

Vi och våra kunder upplever Wondr väldigt användarvänligt men framför allt det som står ut är företagets support. Alltid otroligt kundorienterade, trevliga, har snabba svar och lösningar.

/ Lisa Hamre, Ägare